ALLIBERA’T de les REBAIXES a Ester Estilista

Amb l’arribada del nou any, Ester Estilista et convida a alliberar-te de les típiques rebaixes de gener amb la seva innovadora campanya: «Libérate de las Rebajas». Aquest 2024, diu adéu als descomptes fugissers i gaudeix d’una experiència de bellesa única amb les nostres exclusives Liberty Cards.

Les Liberty Cards de Ester Estilista et proporcionen una oportunitat inigualable per aconseguir un color de cabell espectacular durant tot l’any, sense haver de preocupar-te pels clàssics períodes de rebaixes. Amb aquesta nova iniciativa, la peluqueria et convida a experimentar la llibertat de lluir el teu millor aspecte sense comprometre el teu pressupost.

Amb les nostres targetes de color il·limitat, pots visitar el saló tantes vegades com vulguis per aconseguir el color de cabell que sempre has somiat. Oferta única a la ciutat, aquesta possibilitat et permet mantenir el teu estil impecable sense haver de preocupar-te pels costos addicionals.

Les nostres Liberty Cards: targetes de color ilimitat amb descompte

Si triem la targeta de color il·limitat de 12 mesos, gaudeixes d’un estalvi espectacular del 20% en color, així com rentat i assecat, durant tot l’any. És la manera perfecta de mantenir la teva imatge fresca i vibrant sense afectar el teu pressupost mensual. Aquesta opció està pensada per als amants del canvi i aquells que volen mantenir-se a la moda sense haver de preocupar-se per les despeses constants.

Si prefereixes una opció més curta, les nostres Liberty Cards de 6 mesos et proporcionen un 15% de descompte en color, garantint que encara puguis gaudir d’una gran estalvia sense comprometre la qualitat. És la manera perfecta de provar aquesta experiència de llibertat sense un compromís a llarg termini.

Rebaixes: aconseguix ja la teva Liberty Card

A Ester Estilista, entenem la importància de lluir bé i sentir-se bé amb un mateix. Amb aquesta nova campanya, volem oferir-te una oportunitat única de mantenir el teu estil i color preferits sense les restriccions típiques de les rebaixes de gener. Allibera’t de les preocupacions financeres i gaudeix d’una experiència de bellesa de primera classe durant tot l’any.

Per aconseguir la teva Liberty Card, simplement visita el nostre saló i informa’t sobre les opcions disponibles. Amb les nostres targetes de color il·limitat, tindràs la llibertat de transformar el teu estil sempre que ho desitgis, sense cap preocupació financera.

Aquest 2024, experimenta la llibertat de lluir el teu millor aspecte amb Ester Estilista i les nostres exclusives Liberty Cards. Allibera’t de les rebaixes i abraça la teva pròpia estil. Estem aquí per fer que cada dia sigui un gran dia de cabell!

Deja una respuesta