BOHEMMIAN SUMMER: un estiu ple de tendencies

Estem emocionats de presentar BOHEMIAN SUMMER, la nostra nova campanya de juliol que té com a objectiu adaptar el teu estil de cabell a les tendències més actuals d’estiu. Sabem que vols lluir fresca i a la moda aquesta temporada, i per això hem creat tres serveis premium al nostre saló que s’adapten a les necessitats de cada client.

L’estiu és un moment perfecte per experimentar amb estils de cabell frescos i atrevits. En aquest blog, us presentarem tres estils de cabell diferents que segur que us encantaran. El Boho Cut, Dreamy Lights i Mystic Color són serveis de perruqueria que us ajudaran a lluir perfectes durant tota la temporada. Explorarem com aquests estils s’adapten a l’estiu, les tendències de color, meches, talls i pentinats que els acompanyen.

Boho Cut: Un Estil Desenfadat per a l’Estiu amb Bohemian Summer

El Boho Cut és un servei de perruqueria complet que us proporciona una aparença desenfadada i bohèmia. Comença amb un lavat premium, seguit d’un tall amb estil que ressalta els vostres trets facials i realça la vostra bellesa natural. També s’inclou un tractament per mantenir el cabell sa i radiant durant l’estiu. El pentinat boho final completa el look, amb ones soltes i textura relaxada.

A l’estiu, el Boho Cut és perfecte perquè s’adapta a l’atmosfera relaxada i assolellada de la temporada. Us permet lluir un estil fresc i sense esforç, mentre gaudiu de festivals a l’aire lliure, dies a la platja o sopars informals amb amics. El cabell solt i arrissat és la elecció ideal per mantenir-vos fresca i amb estil durant els dies calorosos d’estiu.

bohemian summer

Dreamy Lights: Meches Tendència que Il·luminen el teu Estiu

Si busqueu afegir un toc de llum i dimensió al vostre cabell aquest estiu, Dreamy Lights és el servei perfecte per a vosaltres. Aquest estil inclou un rentat premium, seguit d’un balayage expert que crea un efecte degradat i natural a la vostra melena. Un tractament reconstructiu manté el vostre cabell sa i brillant, mentre que el pentinat boho aporta aquest toc final bohemi.

Les meches en tons càlids i daurats són especialment populars durant l’estiu, ja que afageixen un brillantor ideal al vostre cabell. Les llums de somni us permeten lluir un estil modern i a la moda, ressaltant els vostres trets i donant-vos una aparença estiuenca i radiant.

bohemian summer

Mystic Color: El Color Intrigant per al teu Cabell a l’Estiu amb Bohemian Summer

Si voleu destacar amb un estil audaç i cridaner aquest estiu, Mystic Color és la elecció perfecta. Aquest servei de color a la perruqueria us permet experimentar amb tons de cabell únics i vibrants. Comença amb un rentat premium, seguit de l’aplicació d’un color tendència que reflecteix la vostra personalitat i estil. Un tractament hidratant assegura que el vostre cabell es mantingui sa i lluminós, malgrat l’exposició al sol i el clor de les piscines.

A l’estiu, les tendències de color solen ser més atrevides i arriscades. Els tons vibrants com el rosa, el blau o el morat són especialment populars, ja que evocan una sensació de misteri i aventura. Combinat amb un pentinat boho, Mystic Color us permet destacar i lluir un estil únic i enigmàtic.

bohemian summer

L’estiu és l’oportunitat perfecta per experimentar amb el vostre cabell i provar estils nous i emocionants. Ja sigui que opteu per la desenfrenada de Boho Cut, la lluminositat de les Dreamy Lights o l’enginy del Mystic Color, estareu preparada per afrontar la temporada amb confiança i estil. Recordeu que aquests estils inclouen serveis complets de perruqueria que garanteixen que el vostre cabell es mantingui sa i radiant durant tot l’estiu. Així que animeu-vos a provar alguna cosa diferent i gaudiu de l’estiu amb un nou look increïble!

Deja una respuesta