Com cuidar el cabell danyat després de l'estiu

L’estiu passa volant! Fa molt poc estrenàvem l’estació i ja estem gairebé acomiadant-lo. Segur que, després dels anys de pandèmia, has gaudit aquestes setmanes com mai. Però l’activitat a l’aire lliure, el sol i les platges pròximes a Figueres i a tota la nostra zona han fet que el teu cabell es ressenti. Has comprovat la salut de la teva melena després de les vacances? No et preocupis, en Ester Estilista t’ajudem a saber com cuidar el cabell danyat després de l’estiu.

Com cuidar el cabell danyat després de l'estiu: els signes més visibles

Per a cuidar el cabell danyat després de l’estiu, el primer que hem de fer és identificar com d’espatllat està. És molt senzill, només has de fixar-te en els senyals que t’envia la teva melena.

Un cabell danyat perd la seva textura sedosa i es torna sec i dur.  Això es deu principalment al fet que ha perdut els nutrients a causa de l’exposició solar i a les altes temperatures. D’altra banda, els agents externs que trobem en l’aigua de les piscines o de la mar també han pogut deshidratar el teu cabell i afectar la seva estructura interna.

Així que la volta a la rutina és també un bon moment per a sanejar les puntes. Cuidar el cabell danyat després de l’estiu passa per eliminar aquestes puntes obertes i els embolics produïts pel vent i les hores a l’aire lliure que has passat.

Tips per a cuidar el cabell després de l'estiu

Una vegada hem comprovat fins a quin punt ha afectat l’estiu al nostre cabell, és moment de recuperar la seva salut. Evidentment, el millor és posar-te en mans d’una o un professional perquè t’assessori i t’acompanyi en tot moment durant aquest procés. Però també hi ha diverses rutines que pots seguir a casa per a cuidar el teu cabell després de l’estiu.

El primer és que inverteixis en productes de qualitat professional i específics per a la teva mena de cabell. La seva formulació t’ajudarà a aconseguir el resultat desitjat abans i amb major garantia. També pots aprofitar que encara gaudim de bon temps per a evitar rentar la cabellera amb aigua a altes temperatures i prescindir (en la mesura del possible) de les fonts de calor com a assecadors, planxes o tenacillas.

Si tens un bon raspall, és imprescindible que pentinis el teu cabell de manera suau i durant alguns minuts per a ajudar-lo a eliminar embolics i aconseguir que caiguin els cabells més febles. Des d’Ester Estilista et recomanem que et raspallis i apliques un massatge al cuir cabellut després d’aplicar una màscara nutritiva, si vius a Figueres o en la seva zona, acosta’t al nostre saló i t’explicarem com.

Què podem fer per tu

Com dèiem abans, no hi ha res com les mans d’un estilista professional per a cuidar el teu cabell després de l’estiu. En Ester Estilista estem convençudes d’això i, per això, estem preparant un mes de setembre molt especial. A partir de la setmana vinent, podràs viure la veritable experiència de recuperar la salut del teu cabell després d’aquests mesos. Estem generant una experiència de tres passos en la qual els resultats estan garantits i en la qual, a més, podràs viure noves sensacions relacionades amb la teva salut i benestar.

Així que, si vius a Figueres o la seva zona, crida’ns i reserva la teva experiència de reparació amb nosaltres. Gràcies a la nostra àmplia formació i a la combinació dels millors tractaments de Professional by Fama i les últimes tècniques i processos, aconseguiràs un cabell sa en menys temps. Com sempre, si tens qualsevol dubte pots contactar amb el nostre equip T’esperem!