Cuidar-se les balayage a casa. gaudeix del teu color més temps.

Les setmanes que estem vivint, prèvies a l’estiu, són dies en què segur que has pensat a visitar la perruqueria per a renovar la teva coloració. S’acosten les vacances i totes volem gaudir d’una melena bonica durant els dies (i nits) d’aquesta estació. Però l’estiu també porta amb si un major desgast per a la teva coloració i altres anomalies que poden afectar el teu cabell. Per això, des d’Ester Estilista, hem creat aquesta guia ràpida per a cuidar-se les balayage a casa.

6 senzills passos per a cuidar-se les balayage a casa

Com dèiem, el secret per a gaudir d’una cabellera radiant no sols passa per venir al saló al fet que et realitzem el teu servei de balayage. La cura i manteniment del cabell després de sortir de la perruqueria és tan important com el propi treball. Perquè puguis gaudir d’una cabellera sana i brillant aquests pròxims mesos hem dividit el procés en aquests 6 senzills passos:

  1. Aposta per una especialista en balayage

Per a l’equip d’Ester Estilista, el primer pas és senzill. Cuidar-se les balayage comença per apostar per un professional especialitzat a realitzar-les. El procés de creació d’aquesta tècnica és altament invasiu per al teu cabell, per la qual cosa et recomanem que acudeixis a un saló especialitzat, ja que el domini de la tècnica, la correcta aplicació dels productes descolorants, l’ús de productes d’alta qualitat i la combinació amb tractaments especialitzats que ajudin a mantenir el cabell sa durant el procés són imprescindibles perquè el teu cabell surti el menys castigat possible del procés de balayage.

En Ester estilista som un equip especialitzat en Balayage, amb més de 15 anys d’experiència en aquesta tècnica i que domina les tendències més actuals. En el nostre servei de balayage incloem el condicionat amb productes professionals, el procés de descoloració i tint amb les millors línies de Professional by Fama (especialistes en color) i afegim els nostres tractaments especialitzats durant el procés per a mantenir el teu cabell sa, fins i tot, després de rebre el teu servei de balayage.

2. Utilitza una gamma de productes adequada per a cuidar-se les balayage a casa

Una vegada has sortit del saló, si has seguit el nostre primer consell veuràs com el teu cabell llueix sa i espectacular. Però ara és quan comença la teva rutina per a cuidar les balayage a casa. El principal és que apostis per una gamma de productes especialitzats per a aquest fi. Aquest tipus de fórmules és ideal perquè no conté sulfats, un compost que és present en la majoria de xampús de gran consum i que el seu alt poder detergent ataca la coloració de les teves balayage.

Nosaltres, com a formadores des de fa any de Professional by Fama, confiem en la línia Wondher Repair, que no conté ni sulfats ni silicones i, a més, està formulada i testada específicament per a cuidar-se les balayage a casa.

3. Renta el teu cabell amb aigua tèbia

Aprofita que ve la calor! I quan vagis a dutxar-te intenta utilitzar aigua el menys calenta possible. D’aquesta manera ajudaràs el teu cabell a mantenir-se més sa i hidratat ja que, de la mateixa manera que passa amb la pell, les altes temperatures afecten negativament el teu cabell i el ressequen.

4. Nodreix el teu cabell, almenys, una vegada per setmana

És molt important que, almenys, una vegada per setmana utilitzis algun producte altament hidratant en la teva cabellera. L’ideal són les màscares nutritives. Veuràs com aquesta sensació de cabell més aspre i sec que provoca la descoloració no sols no s’accentua sinó que arriba a millorar de manera considerable.

Un truc infal·lible és que triïs un dia amb poques coses que fer i et preparis una sessió spa a la teva casa. dins d’aquest ratito per a tu, destina almenys 30 minuts per a aplicar la màscara i deixar que actuï Cuidar-se les balayage a casa mai va ser tan agradable! En Ester Estilista tenim una solució personalitzada per a cada tipus de cabell. Per exemple, per a tons rossos et recomanem la màscara Save My Blonde de PFB.

5. Evita les fonts de calor

Si l’aigua calenta pot afectar el teu cabell imagina el que poden fer altres fonts de calor com a assecadors, planxes o tenacillas. El procés de descoloració que inclouen les balayage pot afeblir l’estructura del teu cabell el que comporta a un cabell més trencadís i feble. Aprofita les altes temperatures d’aquests mesos i redueix l’ús d’aquestes fonts de calor. Si les utilitzaràs recorda que la seva temperatura no ha de sobrepassar mai els 200° (sent els 180’º el més recomanable.)

6. El més important: Visita la Perruqueria per a un bon manteniment.

El nostre últim consell és el més important. Si estàs seguint totes les pautes que t’hem recomanat t’assegurem que les teves balayage duraran molt més temps. Però no podem oblidar que, malgrat els nostres esforços, la pigmentació del teu cabell s’anirà deteriorant a poc a poc. Per això, és necessari que un mes o mes i mig després de rebre el teu servei de balayage, acudeixis al saló a realitzar-te una sessió de manteniment. Aquestes sessions no són tan llargues ni costoses com quan acudeixes a fer-te les teves balayage (si has seguit els nostres consells) i t’ajudaran a recuperar el color i la lluentor del primer dia en poc temps.

En Ester Estilista, en la nostra sessió de manteniment combinem el poder del nostre tractament DEEP REPAIR amb l’aplicació d’un bany de Glow que t’assegurem que deixarà la teva cabellera com el primer dia que vas sortir d’aquí. A més, amb tots aquests consells, podràs prolongar la teva pròxima sessió de balayage fins al cap de l’estiu. Tu tries.

Com sempre, l’equip d’Ester Estilista està disponible per a resoldre qualsevol dubte que puguis tenir sobre cuidar-se les balayage a casa o sobre qualsevol altra pregunta relacionada amb els nostres serveis de Perruqueria. Som especialistes en balayage a la ciutat de Figueres i la seva zona, I T’ESTEM ESPERANT.