Descobreix els Serveis Estrella de la Peluqueria Ester Hair Color

Si busques un canvi de look radical o simplement un petit toc de frescor per al teu cabell, a Ester Hair Color tenim el que necessites. Som un saló de peluqueria creatiu situat a Figueres, i la nostra missió és oferir serveis 100% personalitzats per assegurar la satisfacció de les nostres clientes.

Amb anys d’experiència i formació, ens hem especialitzat en serveis de color, meches, canvis d’imatge i tractaments per al cabell. Tot i així, oferim una àmplia gamma de serveis creats de manera única per garantir els millors resultats.

Serveis Estrella A Ester Hair Color

El nostre saló de peluqueria està dissenyat per garantir la teva experiència de relax mentre el nostre equip es dedica a la teva imatge. Aquí tens una visió més detallada dels nostres serveis estrella:

  1. Coloració Personalitzada: Després d’anys d’experiència i formació especialitzada en el que més ens apassiona, el COLOR, hem creat el servei més complet per garantir el millor resultat possible. Aconsegueix la tonalitat que sempre havies desitjat, amb una llarga durabilitat i un brill increïble. Utilitzem coloració sense amoníac, ideal per a cuirs cabelluts sensibles, i cobrim el 100% de les canes, oferint una solució definitiva. A més, assegurem un cabell sa i fort, ja que els nostres productes estan dissenyats per a la seva nutrició. Cada coloració és 100% personalitzada perquè aconsegueixis el color que sempre has volgut.
  2. Balayage: El nostre equip compta amb anys d’experiència en l’autèntica tècnica de meches balayage. Realitzem un estudi previ i formulació de la coloració personalitzada segons les característiques de cada persona. Amb nosaltres, el teu color serà únic i resplendidor. A més, som formadores d’altres professionals a Professional By Fama, sempre a l’avantguarda en tècniques i tendències.
  3. Keratin Infusion: Com a saló oficial GOA ORGANICS, oferim el tractament exclusiu i innovador d’alissat Keratin Infusion, amb més de 40 components orgànics. Aquesta fórmula ajuda al teu cabell a mantenir un aspecte jove i brillant, ja que contribueix a la seva reconstrucció. Disfruta d’una suavitat extrema, un brillo durador i un pentinat més fàcil que mai. A més, aquest tractament ofereix un efecte llis 100% natural, combat l’encrespament i rejuveneix el cabell.

A Ester Hair Color, el teu cabell està en bones mans. Ens dediquem a oferir-te la millor experiència, garantint un resultat impecable en cada servei que oferim. La nostra passió per la peluqueria ens impulsa a seguir innovant i millorant perquè et sentis més bella i confiada que mai.

Vine a visitar-nos i descobreix com podem transformar el teu cabell en una obra d’art personalitzada. Amb els nostres serveis estrella, et garantim una experiència única i resultats que et faran brillar.

Deja una respuesta