Dona un Gir a la teva Imatge aquesta Primavera en Ester Hair Color

Arriba la primavera, i amb ella arriba el moment perfecte per a renovar el teu estil i donar un gir a la teva imatge. A la nostra nova campanya d’abril, t’oferim l’oportunitat de fer-ho amb el nostre servei complet que inclou un tall de cabell de tendència, un tractament hidratant, un bany de cristall i un pentinat a la teva elecció.

Amb l’arribada de la primavera, molts de nosaltres anhelem un canvi. És el moment ideal per deixar enrere l’hivern i abraçar el nou, i què millor manera de fer-ho que transformant la teva imatge? És hora de refrescar el teu estil, de donar-li més lluminositat i vitalitat al teu cabell i de sentir-te renovat i revitalitzat.

tendències de cabell

Les tendències de cabell per a aquesta primavera ens porten opcions emocionants i versàtils. Els tallats de cabell curts, com els bobs i els pixies, continuen sent populars, però ara amb una mirada més desenfadada i amb més textura. Si prefereixes mantenir els cabells llargs, opta per capes suaus i desenfadades que donaran moviment i dinamisme al teu cabell.

Quant al color, els tons naturals i els reflexos subtils continuen sent tendència. Els marrons càlids, els castanys i els rosats suaus són opcions excel·lents per aconseguir un aspecte fresc i primaveral. Les metxes també estan de moda aquesta temporada, des de meches subtils que il·luminen el rostre fins a meches més atrevides en tons més brillants i vívids.

El nostre servei de tall de cabell de tendència, juntament amb el tractament hidratant i el bany de cristall, et proporcionarà tot el que necessites per donar-li un gir complet a la teva imatge aquesta primavera. Els nostres estilistes professionals treballaran amb tu per trobar el millor estil que compleixi les teves preferències i realci la teva bellesa natural.

No deixis passar aquesta oportunitat per renovar el teu estil i sentir-te fresc i confiat aquesta primavera. Vine i experimenta la nostra nova campanya «Dona un Gir a la teva Imatge» i descobreix una nova versió de tu mateix!

Vols saber més sobre les tendències de cabell? Parla’ns per WhatsApp

Deja una respuesta