Cuidar el teu cabell a l'estiu: 3 tips per a mantenir-ho perfecte

La paraula estiu té moltes connotacions positives per al nostre estat d’ànim. És l’època de la calor, les nits agradables i els plans a l’aire lliure. Són els mesos en què gaudim d’unes merescudes vacances i els dies en què podem gaudir de gom a gom de la platja. Però, t’has parat a pensar com pot afectar tota aquesta activitat el nostre cabell? Efectivament, la cabellera sofreix a l’estiu. Però no et preocupis, l’equip d’Ester Estilista et porta 3 senzills tips per a cuidar el teu cabell a l’estiu.

Per què sofreix el nostre cabell a l'estiu

El primer que has d’entendre és per què és tan necessari cuidar el teu cabell a l’estiu. El primer a tenir en compte és la temperatura, de la mateixa manera que els assecadors i planxes ressequen el teu cabell, una exposició continuada a la llum solar també pot tenir els mateixos efectes. A més, els raigs UV també són capaces d’alterar la pigmentació del cabell, sobretot, si el teu color l’ha realitzat un professional. D’altra banda, l’aigua de la platja o de la piscina contenen diversos agents químics que poden alterar l’estructura del cabell i danyar-lo. Finalment, cal no oblidar que l’acció del vent pot generar embolics i alteracions, per la qual cosa l’estiu és l’època perfecta per a sofrir-los.

Què fer per a cuidar el teu cabell a l'estiu

Com veus, hi ha moltes raons per les quals hauries de cuidar el teu cabell a l’estiu. I si ja ho fas amb la teva pell, ara és el moment ideal per a fer-lo amb el teu cabell. El principal és que mantinguis la cabellera hidratada i nodrida per a reduir l’impacte de l’estiu. Amb aquests 3 tips que et comptem, segur que ho aconseguiràs:

Productes específics

Cada persona té un tipus de cabell diferent, per això, les marques professionals de productes per al cabell desenvolupen múltiples formulacions perquè cada tipus tingui la nutrició més adequada. Com no podia ser d’una altra manera, PROFESSIONAL BY FAMA, també ha creat diferents línies segons el tipus. A més, el nostre equip de professionals realitzarà un diagnòstic personalitzat perquè gaudeixis només d’aquells productes que realment necessites.

Ester-estilista-tractament-deep-repair

Tractaments hidratants

Si encara no has arrencat les teves vacances ets a temps de reforçar el teu cabell abans que sofreixi. Sempre s’ha dit que la millor manera de cuidar la salut és la prevenció. Per això, els tractaments hidratants són ideals per a aquesta època de l’any. Aquests serveis t’aportaran tots els nutrients que necessita la teva cabellera. Així podràs arrencar les teves vacances amb el cabell enfortit reduint així els impactes negatius.

Tractaments de reconstrucció

Si la teva activitat estiuenca ja ha portat les primeres conseqüències per al teu cabell No et preocupis! Encara som a temps de restaurar la seva bellesa. En l’actualitat la Perruqueria professional ha desenvolupat el que coneixem com a tractaments de reconstrucció. Aquestes fórmules estan creades per a retornar la salut a la teva cabellera. Has de recordar que els miracles no existeixen i hauràs de seguir les recomanacions professionals. Amb una bona guia, gràcies a la nostra formació i a la tecnologia, no hi ha cap cabell que no puguem recuperar.

Esperem que aquests 3 tips per a cuidar el teu cabell a l’estiu t’hagin servit per a planificar la salut del teu pèl. Però recorda que en Ester Estilista continuem oberts i podem ajudar-te a mantenir la salut de la teva cabellera. Pregunta al nostre equip i crearem un pla d’acció personalitzat i exclusiu per a tu. Feliç estiu!