Ester Estilista: Premi INSIDE a la Integració Digital en el Saló de Perruqueria

Fa molt poc l’equip d’Ester Estilista ha estat reconegut amb un premi molt especial per a nosaltres. La consultora especialitzada en el desenvolupament de negoci i Màrqueting per a perruqueries, INSIDE HAIR, amb la qual portem col·laborant llarg temps, ens ha volgut reconèixer el nostre esforç per adaptar tota la comunicació de la nostra marca a les última tendències i tecnologies. Un fet indispensable per a qualsevol empresa que estigui funcionant en 2022.

Premis INSIDE. Tan grans com la seua comunitat

Fa res, la nostra directora, Ester Ribas, va viatjar a la costa valenciana per a assistir a la celebració de la II Gala dels PREMIS INSIDE. Un esdeveniment de 3 jornades en les quals els assistents vam poder gaudir de 3 dies de formació, activitats, diversió i del Lliurament dels Premis. Aquests guardons se celebren anualment i en ells es premia als salons que més han destacat en una de les àrees de gestió que s’avaluen. En total, som una comunitat de més de 150 salons independents de l’estat espanyol i Llatinoamèrica que treballem conjuntament per a desenvolupar les nostres habilitats de gestió i impuls dels nostres negocis. Des de 2017, aquesta comunitat de perruqueres i perruquers ha anat creixent i evolucionant al costat de la consultora, que en 2021 va decidir premiar a les i els professionals que millor han resolt els seus projectes en les diferents àrees dels seus negocis.

Premi INSIDE a la Transformació Digital

Ja t’avancem que tant el contingut com les activitats durant les 3 jornades van ser espectaculars i que en Ester Estilista ens hem portat un munt d’idees i coneixements per a començar a aplicar en el nostre saló. Però si hem de quedar-nos amb un moment de tota l’experiència, evidentment, ens quedem amb el lliurament dels Premis INSIDE. 

Com ens compta la nostra directora, va ser tot molt ràpid, ja que va ser el primer premi a lliurar-se. Gairebé acabava d’arrencar l’esdeveniment quan ens cridaven per a recollir aquest guardó que ens ha omplert d’orgull. Segons expliquen des de l’organització dels premis, aquesta estatueta se’ns va atorgar per (i citem textualment) “la labor d’aquest saló per potenciar les noves tecnologies com a mitjà de comunicació amb els seus clients i la societat”. I, malgrat que encara ens sorprengui, també és cert que des d’Ester Estilista hem treballat intensament per a convertir-nos en un saló 3.0.

Renovació de la web

El nostre últim projecte digital ha estat renovar la nostra pàgina web per complet. No sols ha estat un treball visual, sinó que hem transformat i actualitzat tots els continguts que incloïa. Ara, en la nostra web trobaràs tota la informació condensada sobre la nostra especialitat i sobre els principals interessos que persones com tu ens han indicat que són la informació que busquen. També hem actualitzat el nostre blog i l’estem omplint de contingut útil i amè per a tu. A més, també hem inclòs un botó ben visible en la nostra web i que segur que t’ajudarà en el teu dia a dia.

Sistema de cites en línia

Gràcies a la modernització del nostre sistema d’agenda hem inclòs una app de reserva de cites en línia. D’aquesta manera, pots reservar el teu temps amb el nostre equip sense necessitat de trucar, des de qualsevol lloc i a qualsevol hora. Aquesta actualització ens ha permès fer-te la vida més còmoda a tu i dinamitzar la nostra agenda a nosaltres.

Aposta per les xarxes socials 

Un altre dels grans canvis que hem realitzat des d’Ester Estilista és la d’apostar per crear una comunicació digital més fluida. Les xarxes socials són el nou aparador dels negocis 3.0 i en elles podem compartir els nostres treballs, informar sobre tendències i tips que et resultin útils per a la teva vida diària i traslladar tota la màgia del nostre saló al palmell de la teva mà.

Directes i connexions

Una de les noves rutines del nostre saló són els directes i connexions. A càrrec de la nostra directora, Ester Ribas, aquest temps ens serveix per a gaudir d’una comunicació fluida i en temps real amb tu i la resta de seguidors, sense importar la localització. També realitzem connexions amb companyes i altres amics de la professió que ens ajuden a enriquir-nos com a professionals i al fet que tu disposis de les últimes novetats sobre la Perruqueria, simplement, entrant en el nostre perfil.

Especialistes en Balayage

El camí ha estat llarg, però el Premi INSIDE a la transformació digital bé ho mereix. Encara que tot aquest esforç no hauria valgut la pena si no haguéssim continuat creixent i actualitzant el que millor sabem fer: treballar els colors i les balayage de manera personalitzada i sempre, buscant potenciar la teva imatge. MAI CANVIAR-LA. 

En Ester Estilista creiem que l’autèntica bellesa ja ve inclosa en les persones i ens hem especialitzat a potenciar aquests trets que et fan única. Així que, ja saps, si vius a Figueres o en la zona, som el teu saló de referència per a cuidar del teu cabell i potenciar la teva imatge. I si estàs lluny o no pots acudir, sempre ens trobaràs en els nostres canals digitals i amb informació fresca sobre el que més ens agrada fer: cuidar del teu cabell.