Productes Professionals de Perruqueria

Especialistes en la cura del color

La nostra gamma de productes professionals de Perruqueria està enfocada a oferir-te la màxima qualitat i resultats per a la cura de la teva coloració.

Professional by Fama

Treballem amb les línies de producte professional de perruqueria de Professional by Fama. Amb més de 40 anys d’experiència en la cura del cabell.

Ester-estilista-productes-professionals-perruqueria

Productes Professionals

Els nostres productes són professionals. Evitem els productes de gran consum en favor de l’especialització i l’exclusivitat.

GOA Organics

Som saló oficial de GOA Organics a Figueres. Complementa els tractaments que han revolucionat els salons de Perruqueria amb la seva gamma de productes. 100% vegans.

Els productes professionals de Perruqueria estan formulats i testats específicament per a cuidar del cabell i tractar problemes localitzats. A diferència dels productes de gran consum, els productes professionals tenen funcions molt específiques.

Els productes que es venen en perfumeries, supermercats i grans superfícies contenen molts més elements purament cosmètics, com a silicones o parabenos, que els formulats per a ús professional. A més, en tractar d’aconseguir a la major quantitat de gent possible no ataquen els problemes específics com els productes professionals..