Descobreix la Màgia del Color amb Hair Colorful

A ESTER COLOR HAIR, la passió pel color és la nostra raó de ser. Després d’anys de dedicació i formació especialitzada, ens enorgulleix presentar el nostre servei estrella: Hair Colorful. Aquest servei no és només una coloració; és una experiència completa que garanteix el color que sempre has somiat, amb durabilitat i un brillant incomparable. Per què és diferent Hair Colorful? Aquí t’ho expliquem.

Hair Colorful: el servei de color elevat a un altre nivell

1. Coloració sense Ammoníac: Bo per Cuir Cabellut Sensible

A Ester Color Hair, entenem la importància de la salut capil·lar. La nostra coloració sense ammoníac és l’opció ideal per a aquells amb cuirs cabelluts sensibles. Eliminem qualsevol risc de picor o irritació, assegurant una experiència agradable i respectuosa pel teu cabell i cuir cabellut.

2. Cobreix 100% la Cana: Solució Definitiva

La preocupació per les canes és cosa del passat amb Hair Colorful. La nostra fórmula garanteix una cobertura del 100%, proporcionant una solució definitiva i deixant el teu cabell amb un aspecte natural i rejuvenit.

3. Major Durabilitat: Menys Freqüència de Visites

Volem que gaudeixis del teu color més temps. Amb Hair Colorful, obteniu una major durabilitat, la qual cosa significa menys freqüència de visites a la perruqueria. No només estalvies temps, sinó que també allargues la vida del teu color, mantenint-lo fresc i vibrant.

4. Major Brillantor: Resultat Més Bonic

La brillantor és la clau d’un color impressionant. Hair Colorful no només ofereix un color bonic, sinó que també proporciona una brillantor increïble. Els teus cabells brillaran amb vitalitat i lluminositat, destacant la teva bellesa d’una manera única.

5. Cabell Sa: Més Fort i Nutrit

El nostre compromís amb la salut capil·lar va més enllà de l’estètica. Hair Colorful no només embelleix, sinó que també nutreix i reforça el teu cabell. Amb ingredients de alta qualitat, la teva melena estarà més sana que mai, fins i tot després de la coloració.

6. Color 100% Personalitzat: El Teu Color Somiat

A Hair Colorful, entenem que cada persona és única. És per això que oferim un servei completament personalitzat. Mitjançant una entrevista i diagnòstic, descobrim els teus desitjos i experiències prèvies, permetent-nos crear el color que sempre has volgut.

hair colorful

Què Inclou?

Entrevista: Iniciem amb una conversa i diagnòstic detallat. Volem conèixer-te, entendre les teves expectatives i experiències prèvies. Això senta les bases per al teu color 100% personalitzat.

Color: Preparem el teu color personalitzat utilitzant opcions orgàniques o permanents sense ammoníac. Ambdues fórmules garanteixen resultats brillants, duradors i cobreixen completament les canes.

Bany de Brillantor: Després de rentar el cabell, apliquem un Bany de Brillantor amb minerals i vitamines. No només tonalitzem el color, sinó que també nutrim el cabell, assegurant una fixació duradora i un reforç addicional.

Tractament Glow: El nostre tractament botox reforça, nutreix i tanca la cutícula, proporcionant una brillantor radiant i saludable.

Tall: Si busques un canvi més enllà del color, oferim serveis de tall per sanejar o transformar el teu look, realçant la teva bellesa natural.

Pentinat: Finalitzem la sessió amb el pentinat que triïs, destacant el magnífic resultat del color i proporcionant el toc final a la teva experiència a Hair Colorful.

A Ester Hair Color, Hair Colorful no és només un servei; és una obra d’art en què cada client és la musa. Permeteu-nos transformar el vostre cabell i elevar la vostra confiança a noves altures. Descobriu la màgia del color amb nosaltres i experimenteu la diferència que fa Hair Colorful a la vostra vida capil·lar. ¿Vols probar aquest servei? Fes click al botó per demanar la teva cita o demanar informació

Deja una respuesta