Hair Colorful: La revolució en coloració capil·lar arriba a Ester Estilista

 En el dinàmic món de la bellesa i la moda, la coloració capil·lar sempre ha estat una eina poderosa per expressar personalitat i estil. Si estàs buscant una experiència de coloració capil·lar premium sense comprometre la salut del teu cabell, no busquis més: Hair Colorful ha arribat a Ester Estilista. Aquest servei al saló de perruqueria està revolucionant la forma en què veiem la coloració capil·lar. 

Sense amoníac i major durabilitat del pigment

 Un dels principals atributs de Hair Colorful és que és una tintura capil·lar sense amoníac. Això significa que no només evitaràs els olors forts i desagradables associats amb les tintes tradicionals, sinó que també minimitzaràs el dany causat al cabell. La fórmula de Hair Colorful ha estat especialment dissenyada per oferir resultats duradors i vibrants. El pigment s’adhereix de manera efectiva al cabell, assegurant que el color romangui viu i radiant durant més temps.

Lluentor intensa i cobertura total de canes

Desitges un cabell que llueixi al màxim sota la llum del sol? Hair Colorful està aquí per complir els teus desitjos. Gràcies a la seva fórmula innovadora, aquest servei de coloració capil·lar premium deixa el teu cabell amb una lluentor deslumbrant que et farà destacar en qualsevol ocasió. A més, si estàs lluitant amb canes rebels, Hair Colorful ofereix una cobertura del 100%, garantint un aspecte uniforme i natural.

hair colorful

Hair Colorful no danya el cabell

A diferència de moltes tintes tradicionals, Hair Colorful ha estat formulat per minimitzar el dany al cabell. La seva fórmula suau i sense amoníac cuida i protegeix l’estructura capil·lar, evitant la sequedat i la ruptura. Això significa que no hauràs de comprometre la salut del teu cabell per aconseguir el color desitjat. Hair Colorful és una opció perfecta per a aquells que desitgen un canvi d’imatge sense posar en risc la salut del seu cabell. 

¿Qué inclou Hair Colorful?

  • Entrevista: el primer pas d’aquesta experiencia es una conversació inicial per a determinar un diagnóstic en el que tenim en compte el resultat que busques y parlem sobre el que tagradaría conseguir. De esta forma garantim la creació un color 100% personalitzat per a tu. 
  • Color: creem el teu color personalitzat. Pots obtar per un dels nostres color orgánics o per la nostra coloració permanent sense amoniac. Ninguna de les dos opcions produeixen ni picor ni irritació a la pell. Conseguim resultats amb molt de brillo, duraders y que cubreixen el 100% de les canes. 
  • Bany de llum: una vegada rentem el cabell, apliquem un bany de llum amb minerals y vitamines. Al mateix temps que tonalitzem el color, aportem vitamines i minerals que nodreixen el cabell fent que el color es mantingi durant més temps
  • Tractament glow: apliquem un tractament de Botox Capilar per a reforçar el cabell, nutrirlo y tancar la cutícula. 
  • Corte: vols anar més enllá amb el teu look? Podem tallar per a sanejar les puntes, o crear un tall que t’afavoreixi i et faça sentir imparable. 
  • Pentinat: Acabem el servei amb un pentinat amb estil. ¿Busques un acabat llis y polit o eres més de ondes surferes? Siga quin siga el teu estil en Ester Estilista garatim el millor resultat per a tu. 

Hair Colorful ha arribat a Ester Estilista i està transformant la forma en què experimentem la coloració capil·lar. La seva fórmula sense amoníac, major durabilitat del pigment, brillantor intensa, cobertura total de canes i cura del cabell són atributs que el fan destacar en el mercat de la coloració capil·lar premium. Si estàs buscant un servei de tintura capil·lar de qualitat que et permeti expressar el teu estil sense danyar el teu cabell

Deja una respuesta