La Màgia del Nadal: «Un Somni per Compartir» amb la Nova Campanya de Desembre d’Ester Estilistes

¿A quí no li agrada el Nada? Una època plena de celebracions, reunions familiars, moments amb amics… Amb la temporada de festes que s’apropa, Ester Estilistes està encantada d’anunciar la seva nova campanya de desembre: «El Nadal… Un Somni per Compartir». Amb l’objectiu d’omplir aquesta època tan especial amb alegria i bellesa, el saló de perruqueria està organitzant un emocionant sorteig de fins a 2000€ en serveis al saló.

Participa en el sorteig i gunya hasta 2000€ en serveis

Per participar en aquesta oportunitat única, els clients tenen tres opcions diferents. Primerament, es poden registrar per a participar amb la compra de la seva subscripció a PRIME LADY anual, un programa exclusiu que ofereix avantatges i descomptes especials durant tot l’any. Aquesta opció no només dóna als clients l’oportunitat de guanyar en el sorteig, sinó que també els proporciona una experiència de bellesa continua.

La segona opció per entrar en el sorteig és fer una compra de la tarjeta regal d’Ester Estilistes. Les targetes regal no només són el regal perfecte per als éssers estimats, sinó que també ofereixen als compradors l’oportunitat d’entrar al sorteig i guanyar algun dels desitjats cheques regal.

La tercera i última opció és participar mitjançant la compra de serveis amb un import superior a 150 euros. Aquesta opció és ideal per aquells clients que ja tenen un servei específic en ment o que desitgen gaudir d’una experiència de saló més extensa durant les festes.

La campanya «El Nadal… Un Somni per Compartir» no només promet als participants l’oportunitat de guanyar en el sorteig, sinó que també destaca l’esperit generós de les festes. Amb un total de vuit guanyadores, els premis es distribuiran en vuit xecs regal amb quantitats diverses.

Hi haurà dos afortunades guanyadores que rebran un xec regal de 500€, proporcionant una experiència de saló luxosa i completa. A més, dues altres participants tindran la sort de guanyar xecs regal de 300€, oferint encara més oportunitats per mimar-se durant les vacances. Finalment, quatre guanyadores més podran gaudir de xecs regal de 100€, una manera encantadora de descobrir els serveis i tractaments disponibles a Ester Estilistes.

Amb aquesta campanya, Ester Estilistes busca no només oferir una oportunitat d’embelliment durant les festes, sinó també crear una experiència inoblidable per als seus clients. Amb els guanyadors repartits en diversos xecs regal, l’alegria del Nadal es converteix en una oportunitat real de compartir somnis i moments especials.

Amb la il·lusió de fer que aquestes festes siguin encara més inoblidables, Ester Estilistes convida a tots els seus clients a participar en aquest sorteig emocionant i a descobrir la màgia del Nadal en el seu saló de perruqueria preferit. «El Nadal… Un Somni per Compartir» és més que una campanya; és una oportunitat per crear records especials i deixar-se inspirar per la bellesa i la generositat d’aquesta temporada única.

Deja una respuesta