Metxes Balayage aquesta temporada. Expliquem les novetats

La tardor ja és  aqui i porta una nova temporada de moda. Les principals fashion week de tot el planeta ja s’han celebrat i hem pogut gaudir de les principals tendències. Evidentment, la perruqueria no ha sigut menys i, al llarg d’aquestes setmanes, hem conegut les grans novetats per a aquesta temporada. Com sempre, l’equip d’Ester Estilista ha recopilat per a tu les principals tendències en metxes balayage per a aquesta temporada. Tècniques, tons i il·luminacions de moda que portem des de les principals passarel·les del món fins a la teua perruqueria a Figueres.

Metxes balayage aquesta temporada. Les tècniques de moda

Quan parlem de metxes balayage per a aquesta temporada no podem oblidar-nos de totes les seues variants. La tècnica balayage consisteix en un arrossegament de color de mitjans a puntes que ens dona aqueix efecte degradat tan característic. A partir d’aquesta tècnica han sorgit altres variables i combinacions que han creat la seua pròpia tendència. 

Si parlem de les metxes balayage per a aquesta temporada, del seu procediment classic, hem de dir que segueixen i continuaran sent tendència. Si tens un fons fosc i vols il·luminar de mitjans a puntes, o si vols combinar castanys i rossos, aquesta tècnica és la perfecta per a tu. 

En canvi si prefereixes provar coses noves, com la incorporció dels vermells o els caoba o donar-li més il·luminació als teus castanys, la tècnica ideal aquests mesos és la de babylights. Es tracta d’un procés que imita aquests reflexes tan característics de les xiquetes i xiquets de cabells clars. Aconsegueixes un resultat molt natural i que s’integra en el teu cabell de manera subtil.

Altres tècniques 

Altres tècniques relacionades amb les metxes balayage per a aquesta temporada ens ofereixen resultats diferents i espectaculars. Per exemple, les warm hightlights, una revisió de la tècnica balayage amb metxes més subtils i emplaçades en la zona de la cara per a simular un efecte contouring, estan sent molt demandades. Si vols aconseguir un efecte molt semblant, encara que més potent, et recomanem les metxes chunky. Molt popular entre les noies més joves de la zona de Figueres. Aquest tipus de metxes potencia els flocs davanters que enquadren el rostre. El resultat és un efecte contouring accentuat i que potencia el rostre. 

Finalment, també és tendència la combinació de les tècniques balayage i babylights, coneguda com melting, en la qual l’efecte principal és la fusió de dos tons en un cabell amb harmonia. 

Els colors de les metxes balayage aquesta temporada

Parlem ara de colors, tons i reflexos de moda, dins de les metxes balayage aquesta temporada. Com sempre, et recordem que en Ester Estilista construïm colors personalitzats i únics a Figueres, no repetim mai. Però les tendències al final sorgeixen de patrons i et presentem els que estan més de moda. 

Per a les rosses 

Els rossos deixen arrere els seus tons i reflexos més vibrants per a passar-se als colors càlids i elegants. Els tons vainilla i daurats són una gran elecció per a aquesta temporada. Si vols continuar apostant pels freds, et recomanem que ho faces amb tons platí, que són moda aquesta tardor. Si et decideixes per la fantasía, el Coral Balayage pot ser una gran opció. Es tracta d’una base rossa  barrejada amb tons coral a través d’una tècnica balayage, quasi d’arrel a puntes. 

Per a les castanyes 

Aquesta tardor la tendència dels brunettes és total. Les principals modes reivindiquen els marrons lluminosos a base de babylights. Colors com el xocolate, hazelnut i caramel són ideals per a il·luminar la teua melena castanya. La fusió dels tons rossos i bruns, és una de les tendències en metxes balayage per a aquesta temporada, i de moda durant tot el 2022, també estarà molt present.

Altres opcions 

Si t’agraden els tons foscos, el glossy black és la principal opció per a aquesta temporada. Es tracta d’un color negre molt brillant i setinat que ofereix un aspecte genial. D’altra banda, la tardor ens porta una de les combinacions de l’any: bases fosques amb subtils reflexos ocres i caoba, senzillament espectaculars. D’altra banda, el roig tardorenc torna a deixar-se sentir en els cabells i la moda. Tons ocre, vermells i ginger continuen sent mainstream i seran una de les opcions de la temporada. Combinacions com el strawberry blonde o el Hollywood Red ja estan causant furor entre celebritats i influencers de tot el món. 

Les metxes Balayage aquesta temporada, amb AUTUMN RITUALS

Com sempre, l’equip d’Ester Estilista està més que preparat per a portar les últimes tendències a Figueres. Una vegada més, hem recuperat els nostres rituals de bellesa per al cabell i els hem donat un nou aire. Et presentem els AUTUMN RITUALS . 

Els AUTUMN RITUALS naixen com un mitjà per a expressar la nostra necessitat per un canvi per a aquesta temporada a través de la Perruqueria. I com una fi perquè gaudisques d’una experiència única mentre actualitzes el teu look amb les últimes tendències en cort, color i styling. Per a aconseguir la simbiosi perfecta entre totes dues idees hem decidit inspirar-nos en dos grans conceptes: la naturalesa i la moda d’aquesta temporada. 

Dins dels nostres AUTUMN RITUALS, trobaràs el ritual d’equilibri. Inspirat en l’equilibri que viuen el dia i la nit durant la tardor. Així com la llum suavitza els seus matisos, amb aquest ritual t’ajudarem canviar els degradats més potents d’aquest passat estiu per reflexos més sobris i elegants. Aconsegueix renovar les teues metxes balayage per a aquesta temporada i viu una experiència única a Figueres, només en Ester Estilista. 

Esperem haver-te ajudat a fer-te una idea sobre les metxes balayage que estàs buscant per a aquesta temporada. Com sempre, et recordem que   aqui t’informem de les grans tendències, però que no hi ha més moda que la que crees tu mateixa. En Ester Estilista som la teua perruqueria de referència a Figueres i t’ajudarem a trobar el teu look definitiu. Recorda que si no et decideixes o tens dubtes sobre com renovar el teu look, pots contactar-nos i t’ajudarem sense compromís. I tu? Ja t’has decidit a actualitzar el teu look per a aquesta temporada?