Descobreix la Màgia de les Metxes Balayage amb Ester Estilista

En Ester Estilista, entenem que quan busques realitzar-te unes metxes balayage tens molt clar el que vols:

Naturalitat: Es busca un resultat natural i suau. Que les tonalitats es fonguin de manera harmoniosa amb el teu color.

Baix manteniment: Aquesta tècnica permet que el cabell creixi de manera natural, per la qual cosa no necessita retocs freqüents.

Salut del cabell: Que el cabell no es vegi compromès per la salut del teu cabell.

Després d’anys d’experiència i formació especialitzada en el que més ens apassiona, el COLOR i les BALAYAGE, hem creat el servei més complet per garantir el millor resultat.

Descobreix l’Elegància de les metxes Balayage

Les metxes balayage s’han convertit en una tendència destacada en el món de la perruqueria, i no és difícil entendre per què. Aquesta tècnica francesa ofereix un aspecte natural i radiant, que atrau tant a celebritats com a persones de tot el món. Per aquells que busquen un canvi subtil i elegància en el seu cabell, les metxes balayage són la resposta perfecta.

La paraula «balayage» ve del francès, que significa «barrida», i això és precisament el que caracteritza aquest estil. En lloc de les metxes tradicionals, que solen ser més marcades i contrastades, les metxes balayage ofereixen un aspecte més suau i natural. El colorista aplica la pintura de manera lliure i a mà al cabell, creant un efecte degradat i subtil que imita els reflexos del sol.

Una de les grans avantatges de les metxes balayage és la seva versatilitat. Aquest estil s’adapta a tot tipus de cabells i longituds, des dels cabells llisos fins als arrissats. A més, les metxes balayage es poden personalitzar segons les preferències de cada persona. Es pot jugar amb diferents tonalitats i intensitats per crear un aspecte únic i personalitzat.

Ester Estilista, som especialistes en Balayage, en l'àrea de Figueres.

En resum, les metxes balayage són molt més que una simple tendència de moda; són una forma de transformar el teu cabell amb elegància i naturalitat. Amb els seus resultats subtils i de baix manteniment, aquesta tècnica de coloració s’ha guanyat el seu lloc com una de les opcions preferides per a aquells que busquen un aspecte fresc i modern.

Qui som

Ester Estilista neix de la mà d’Ester Ribas, apassionada del color i el cuidat del cabell.

La seva passió per la perruqueria va néixer amb ella, ja que des dels 12 anys va començar a aprendre de la mà de la seva mare sobre aquesta bonica professió.

Després d’anys de treball i evolució, va crear la seva pròpia firma: Ester Estilista. La seva experiència l’ha portat a construir un espai que representa l’essència de la seva marca: oferir els millors serveis, en espais tranquils i acollidors en els quals busquem…

Deja una respuesta