Un any de Perruqueria Gratis a Figueres. Compleix el teu Desig

Estrenem el mes de desembre i amb ell arriben els dies de Nadal. Tornem a viure una època de reunions amb la família, les amigues i amics i, sobretot, de regals i desitjos. Des d’Ester Estilista, la teva perruqueria a Figueres, volem sumar-nos a la teva carta de desitjos. Per això, durant tot el mes de desembre, podràs participar en el nostre sorteig nadalenc i guanyar un any de perruqueria gratis a Figueres. Perquè volem que comencis l’any vinent complint els teus desitjos.

Demana el teu desig, com un any de perruqueria gratis a Figueres

Aprèn a demanar un desig.

Dins de la nostra campanya per a aquest mes de desembre, DESIG, volem, a més de que puguis guanyar un any de perruqueria gratis a Figueres, que aconsegueixis complir tots els teus desitjos per a l’any vinent. Com gaudir de un look a la moda.  Per això, hem creat una guia que t’ajudarà a complir els teus objectius durant aquest 2023. Segueix aquests senzills passos i aconsegueix el que et proposis:

Ha de ser necesari per a tu

La pau al món es un desig precios(però, avui dia, inassolible). Si vols materialitzar el teu desig, comença demanant una cosa que puguis aconseguir, que sigui per a tu i t’ajudi a ser més feliç. Així el teu entorn també ho serà. Deixa que l’efecte “en cadena” faci la resta.

Has de ser concret

És normal que els nostres desitjos avastin moltes coses. Però perquè el teu desig es compleixi has de començar per un de molt concret. Reduir l’escala t’ajudarà a que els teus objectius siguin més fàcils d’aconseguir. Així podrás continuar ampliant la teva visió conforme vagis aconseguint els teus desitjos.

Visualiza’t amb el desig complert

Tan important com tenir un desig, és imaginar que passarà quan es compleixi. Si tens el s teus objectius clars, aquests t’ajudaran a arribar a la meta i veure complert el teu desig. Imagina un mapa que et por ta cap al teu objectiu. Segueix els passos, compleix el teu desig.

Treballa per al teu desig, mou-te!

Les estrelles fugaces sempre ens ajuden. Pero la millor manera de complir un desig és quan inverteixes el teu temps i esforç en aconseguir-ho. Saps què vols í com assolir-ho. Ara, llançat a totes!

Un any de Perruqueria gratis a Figueres amb Ester Estilista i Primelady

Amb aquesta petita guia esperem ajudar-te a complir els teus desitjos per a aquest 2023. I, a més, amb la nostra campanya DESIG volem que la teva primera petició es compleixi regalant-te un any de perruqueria gratis a Figueres. Per a participar només has de venir al nostre saló i aconseguir la teva subscripció anual a PRIMELADY per a entrar en el sorteig. Si ja disposes de la nostra targeta, també pots participar consumint serveis en el nostre saló (pregunta’ns per les condicions).

D’altra banda, i per a continuar complint els teus desitjos, volem que començis l’any amb un cabell sa i bonic, acompanyat d’una pell radiant. Per això, cada euro que compris en productes de Professional by Fama, te’l retornarem en forma de descompte per al nostre nou servei de Hair & Face Spa.

A Ester Estilista volem que aquest Nadal es compleixi tui DESIG, com un cabell sa i brillant o un any de perruqueria gratis a Figueres i els seus voltants. Com sempre, pots contactar amb nosaltres per a consultar les condicions o que et solucionem els dubtes que puguis tenir. Ens veiem aviat.