Recupera la salut del teu cabell. Descobreix REPAIR EXPERIENCE

La setmana passada et parlàvem de la importància de reparar el mal que ha fet l’estiu al teu cabell. Han estat setmanes de molta activitat a l’aire lliure, de sol i de nits arran de mar i les platges de la zona de Figueres. Amb l’arribada del mes de setembre toca tornar a la rutina i, en Ester Estilista, ens hem proposat que la salut de la teva melena no sigui un d’ells, per això portem per a tu una autèntica experiència de salut i benestar per al teu pèl. Recupera la salut del teu cabell amb REPAIR EXPERIENCE. Continua fins al final… i porta’t un regal fins a final de mes.

Recuperar la salut del teu cabell. Els signes d'alerta

Gràcies al treball i la recerca que hi ha darrere de REPAIR EXPERIENCE, hem detectat una sèrie de signes que t’ajudaran a calibrar l’estat de la teva melena.  T’indicaran que has de recuperar la salut del teu cabell. Es tracta de quatre indicadors fàcils d’identificar i que, si tens dos o més d’ells, et demostren que el teu cabell necessita reparació:

Hi ha una sèrie de signes que t'alerten de que has de recuperar la salut del teu cabell després de l'estiu.
  • Puntes obertes. Tan sols has d’examinar les puntes d’un floc del teu cabell. Si veus petites ramificacions i/o punts blancs en el final significa que tens les puntes obertes. Aquesta anomalia significa que l’estructura externa del teu cabell no està protegint l’interior.
  • Tacte aspre. Si toques el teu cabell i trobes que el seu tacte és aspre i ha perdut la suavitat que tenies abans de l’estiu, significa que la melena ha perdut hidratació.
  • Falta de lluentor. Un altre signe visible és la falta de lluentor i l’aspecte opac del teu cabell. El motiu és que falten nutrients essencials com a queratina i proteïnes. Es tracta d’un dels símptomes més antiestètics.
  • Cabell trencadís. La unió dels anteriors signes ens deixa el cabell trencadís. Es deu al fet que aquest ha perdut elasticitat i fortalesa, per la qual cosa és propens a embullar-se i a trencar-se. Cal anar amb compte quan s’arriba a aquest punt i invertir a recuperar la salut del teu cabell.

Recupera la salut del teu cabell amb Ester Estilista

Ja ho anunciarem a principis de l’estiu, l’equip d’Ester Estilista, estava preparant una sorpresa ben important per al mes de setembre. Per això et portem REPAIR EXPERIENCE. Sabem que sotmetre’s a tractaments per a recuperar la salut del teu cabell pot ser avorrit i tediós. Per això, et portem una experiència que canviarà la teva percepció sobre la salut capil·lar. Amb REPAIR EXPERIENCE viuràs una autèntica experiència de salut i benestar mentre reparem la teva melena. Convertirem aquest procés en un moment únic i que estem segures que gaudiràs. Tot, gràcies als nostres TRES PASSOS.

REPAIR EXPERIENCE t'ajudarà a recuperar la salut del teu cabell seguint tres senzills passos.

PAS 1. Recepció i Diagnòstic

Quan arribis a la teva cita, l’equip d’Ester Estilista t’estarà esperant per a començar amb un diagnòstic personalitzat sobre l’estat del teu cabell. A través d’aquest examen determinarem l’abast del desgast. Una vegada traçat el pla, començarem a recuperar la salut del teu cabell amb un massatge relaxant a base d’oli de bérgamo, ideal per a potenciar l’estat, tant del cabell com del cuir cabellut. I per descomptat, perquè et relaxis.

Seguidament, ataquem a les impureses que s’han quedat adherides al teu cabell durant l’estiu. Amb un tractament DETOX a base d’argila, eliminarem tots els agents externs mentre promovem la renovació cel·lular i l’oxigenació del cuir cabellut.

Hem creat un espai molt especial perquè puguis gaudir del teu REPAIR EXPERIENCE de manera única.

PAS 2. Recuperem la salut del teu cabell

Després del primer pas, és moment de començar a treballar en el mal en el teu cabell. El primer serà eliminar l’argila amb un nou massatge relaxant i aigua temperada. Una tècnica que ens ajudarà a afavorir el reg sanguini en la zona, mentre tu continues gaudint l’experiència.

A continuació, continuarem amb l’aplicació d’un dels nostres tractaments de reconstrucció, com DEEP REPAIR de Professional by Fama. Els nostres tractaments t’ajudaran a reestructurar, reforçar i nodrir la teva melena. En definitiva, a recuperar la salut del teu cabell, en menys temps i amb totes les garanties. Perquè seguisquis experimentant noves sensacions hem preparat un petit RITUAL SPA perquè continuïs gaudint durant els minuts que actua el tractament.

També, t’ajudarem a recuperar la salut del teu cabell des de dins, gràcies a la nostra beguda depurativa, a base de te blanc, que t’ajudarà a eliminar toxines des de dins. Tota una experiència en tots els teus sentits.

Durant la teva experiència amb REPAIR EXPERIENCE gaudiràs de massatges relaxants i que activen la circulació del teu cuir cabellut.

PAS 3. Final de l’experiència i pla personalitzat

Una vegada hem treballat a recuperar la salut del teu cabell, és moment que el teu esperit rebi una mica més de pau abans de concloure el teu REPAIR EXPERIENCE. Mentre retirem les restes del tractament després del temps d’acció, aplicarem una màscara hidratant especial per a potenciar els efectes nutritius.

Mentre actua la màscara, és moment que tornes a gaudir d’una nova experiència sensorial amb el nostre massatge de mans i el nostre ambient RELAX, creat exclusivament per als teus sentits.

Una vegada conclosa la part tècnica, t’ajudarem a continuar mantenint els resultats durant més temps. L’equip d’Ester Estilista crearà per a tu una rutina de manteniment per a casa. Aquí t’expliquem els productes ideals per a prolongar els efectes de REPAIR EXPERIENCE, així com alguns consells per a aquesta rutina. A més, crearem un calendari personalitzat de cites per a continuar potenciant els efectes d’aquesta experiència durant més temps. Sempre a la teva mesura i per menys diners. Gràcies als nostres bons especials REPAIR EXPERIENCE.

Ja ho has vist, ja no tens excusa per a recuperar la salut del teu cabell després de l’estiu. Només has de viure en la zona de Figueres, concertar una cita amb nosaltres i començar a gaudir de les sensacions de REPAIR EXPERIENCE i tots els seus beneficis.

I a més, i només fins a final de setembre. Et regalem un 10% DE DESCOMPTE si reserves la teva cita des del nostre BLOG. Simplement, punxa en el botó de baix. 

Recorda que, si tens qualsevol dubte, pots contactar amb nosaltres i l’equip d’Ester Estilista t’atendrà sense compromís. Ens veiem aviat!