Tendències en Balayage per a aquest estiu

Ja no hi ha marxa enrere, l’estiu està molt a prop i les ganes que arribi són molt altes. Ens toquen dies de llum, aire lliure, es multipliquen els plans i les hores que passem a la platja. I aquesta època de l’any també ens demana que portem lluïm el millor look de l’any. Per això, des d’Ester Estilistes, et portem una guia amb les tendències en balayage, la tècnica de moda, per a aquest estiu. Gaudeix del teu millor jo i llueix la teva nova coloració en la zona de Figueres. Comencem?

Principals tendències en balayage

Comencem aquest post parlant-te, dins de la família de les balayage, de les tendències que trobem per a aquest estiu quant a tècniques i mètodes d’aplicació. Comencem per la versió més natural i desenfadada, et parlem de les balayage clàssiques amb arrels fosques. Es tracta d’una tendència en balayage per a aquest estiu que aprofita el color natural del teu pèl d’arrels a puntes i condensa el treball tècnic de mitjans a puntes. Ideal per a donar-li un toc fresc al teu look.

 

Tendències en balayage per a aquest estiu. Arrels fosques.
Arrels fosques

D’altra banda, una altra de les tècniques de balayage que gaudirem durant aquest estiu i que cada vegada són més tendència són les ‘tweed balayage’. Es tracta d’una tècnica no tan visible i més subtil que les clàssiques balayage. El distintiu d’aquests treballs és que la transició entre arrels i puntes no és tan accentuada i el degradat és més orgànic.

Tendències en balayage per a aquest estiu. tweed balayage.
Tweed Balayage

Finalment, la tendència en balayage que aquest estiu ens sorprendrà és la coneguda com ‘Money Piece’ que busca aportar major lluminositat en la zona davantera i sobretot en el rostre. Amb aquesta tècnica aconseguirem un efecte contouring en el nostre cabell que potenciarà la zona del rostre.

Tendències balayage: els colors de l’estiu

Respecte a les tendències en balayage, quant a colors per a l’estiu, tenim moltes opcions, encara que l’ideal és que, per les dates en les quals estem, la teva elecció aporti més llum al teu cabell i combini amb el color de la teva pell (recorda que és època de lluir-la més bruna).

Blonde Beige. Es tracta d’un to ideal si ja gaudeixes d’una base rossa o més clara. Es tracta d’una mena de ros que s’allunya dels tons càlids apostant pels tons beix i pastís. Aquesta opció t’ajudarà a potenciar la llum en la teva cabellera. (Aqui, pots veure un dels nostres blonde Beige).

Tendències en balayage per a aquest estiu. Blonde Beige.
Blonde Beige

Bronde. Una de les opcions més potents per a aquest estiu quant a tendències en balayage, l’estil bronde s’aconsegueix combinant tons castanys i rossos a parts iguals. Ideal per a castanyes que vulguin acostar-se al ros. Si és la teva opció aposta per una base caramel i que el degradat del teu balayage vagi virant cap als tons rossos.

El bronde es la unión de los tonos rubios y marrones. Combinan genial en tus balayage.
Bronde

Honey balayage. Ets de les quals està enamorada dels seus tons castanys? Et proposem aquesta opció, ideal per a il·luminar la teva cabellera brunette aquest estiu. Jugant amb una tècnica balayage més clàssica, afegirem reflexos de tons mel al teu marró natural. El resultat és una cabellera espectacular, amb més llum i sense renunciar a la teva personalitat.

Los tonos honey son ideales para balayage en tonos castaños.
Honey Balayage

Ginger blonde. L’última frontera entre els tons vermells i rossos, una de les tendències en balayage per a aquest estiu ideal per a pells clares. Es tracta d’un mix de tons ginger i rossos freds que et donarà un look espectacular i molt personal.

El blonde beige es uno de los colores tendencia en balayage.
Ginger Blonde

Consulta’ns, som especialistes en balayage

Per descomptat, això són només algunes idees que et comptem en el nostre blog. Si no et decideixes, pots contactar amb l’equip d’Ester Estilistes i t’assessorarem perquè aconsegueixis aquest resultat que traurà la teva millor versió, sense canviar el teu estil. Som especialistes en balayage i tenim molts casos de persones que han confiat en nosaltres en la zona de Figueres. Et garantim que crearem per a tu un color personalitzat i únic que només portaràs tu. S’acosten els dies llargs i en Ester Estilista volem que tu i la teva cabellera sigueu les protagonistes Parlem?