Tendències en tall per a aquesta temporada. Acaba l'any amb un look actual

Queden ja poques setmanes per a acomiadar el 2022. Enguany ha estat un any genial quant a propostes de tendència i moda. Hem vist com la naturalitat continuava vigent i com els castanys i els vermells es convertien en els favorits de l’any. Des d’Ester Estilista, la teva perruqueria a Figueres, volem que comencis el nou any més a la moda que mai, per això et portem les tendències en tall per a aquesta temporada i que, segur, estaran de moda quan arranque l’any vinent.

Tendències en tall, les novetats

Amb l’arribada de l’hivern i el nou any a la vista, les principals tendències continuen adaptant-se a la nova realitat. Cal recordar que la vigent temporada seguirà fins a la pròxima primavera i és una gran idea realitzar-se un canvi de look de cara a estrenar l’any. Quant a les tendències en tall i styling que continuarà sent moda en 2023 trobem moltes alternatives:

Els talls BOB

Durant tot aquest 2022, l’estil bob i les seves variacions han estat una de les principals tendències en tall. Per a aquest final d’any i principis del qual ve segueix la norma de reduir la longitud del cabell. I els talls bob són ideals per a aquest objectiu. Dins d’aquesta gran família, hi ha una sèrie de variacions que estan causant furor.

La primera és el Blunt Bob. Es tracta d’una mitja melena despuntada la principal característica de la qual es troba en el clatell. En aquesta zona reduïm la longitud lleugerament perquè el cabell de dirigeixi cap a la zona de la cara, en una caiguda natural i que aporta molt moviment al cabell. El més genial d’aquesta proposta és que s’adapta a diferents fisonomies i a diferents textures.

Un altre estil bob que també està causant furor i és un dels TOP per a 2023 és el french bob. En aquesta varietat, la longitud es manté per la zona de la mandíbula i es treballa en l’acabat en puntes perquè caiguin cap a l’interior. Aquest styling sol venir acompanyat d’un bon serrell, llarg, sobre l’altura de les celles que acompanya a aquest look.

El terme mitjà es diu clavicut

Si encara no t’has decidit entre els equips de les melenes llargues o els estils bob, aquest és el teu terme mitjà. Es tracta d’un long bob una cosa més llarga, fins a l’altura de la clavícula i que senta genial a tota mena d’ovals.

Podem trobar els clavicut més clàssics, amb talls rectes, que ens ofereixen un estil més conservador i elegant. A aquesta opció podem afegir-li serrells tipus cortina, que són un dels complements ideals per a les tendències en tall per a aquesta temporada. A més, pel seu resultat tècnic, és molt fàcil afegir-li qualsevol tipus de textura.

D’altra banda, si busques un acabat més modern i cosmopolita pots optar per la seva versió capejada. És ideal per a pentinats llisos i textures controlades. A més, pots afegir-li un full fringe o un serrell birkin que t’ajudi a generar encara més moviment al teu look, juntament amb l’efecte del capejat.

Melenes XL

Si bé és cert que la moda està virant a la recerca de longituds més curtes (cap a la mitja melena o menys) la veritat és que les llargues melenes encara van a a donar guerra. Això sí, perquè brillin de veritat hauries d’invertir en un bon servei de balayage i un color de temporada. En Ester Estilista, som la perruqueria a Figueres pionera amb aquesta tècnica i comptem amb una gran experiència i formació. A més, si uneixes aquest servei a una de les tendències en tall per a aquesta longitud. Aconseguiràs grans resultats.

Dins de les melenes XL trobem la necessitat de transmetre naturalitat. Per això, els talls capejats i les textures actives són ideals per a aquestes longituds. Un clar exemple del que ens demanda la moda és el butterfly cut ( o tall papallona). aquest tipus de styling s’aconsegueix combinant capes curtes en la zona de l’arrel fins a la mandíbula i capes llargues cap a més a baix de les espatlles.

Pixies i cabells curts

Sens dubte, un gran encert quant a les tendències en tall per a aquesta temporada. L’última frontera en longituds curtes per al teu cabell es troba en els talls curts i pixies. De cara a aquest 2023, les longituds de l’estil pixie variaran juntament amb els acabats i les textures.

Trobarem versions del clàssic bowl cut convivint amb estils més boyish, amb tocs dels anys 90 o fins i tot micropiexies. Aquesta opció està només recomanada per a les més atrevides i aquelles que vulguin potenciar encara més la seva personalitat.

Totes les tendències en tall per a aquesta temporada, en Ester Estilista

Com habras llegit, per a aquest 2023 les tendències en tall són variades i adaptables a tots els gustos. En Ester Estilista ja estem aplicant tots els nostres coneixements perquè les nostres clientes gaudeixis de les principals tendències en tall des que va arrencar la present temporada.

No obstant això, si encara no t’has decidit, et proposem que t’acostis a la nostra perruqueria a Figueres (al carrer Sant Joan Baptista, 4, de la ciutat) i et realitzarem una consulta prèvia sense compromís. També pots contactar amb nosaltres a través del nostre telèfon, o demanar cita directament en el botó que et compartim aquí sota. En Ester Estilista estem esperant que et decideixis. I et prometem que des del primer minut ens posarem a treballar perquè aconsegueixis la imatge que estàs desitjant. Ens veiem aviat!!