Tractaments ideals per al cabell aquest estiu

Ja estem en el temps de descompte per a donar la benvinguda a l’estiu!!! La setmana vinent comença l’estació favorita per a quasi tothom. Arrancarem aquesta època amb la Nit de Juan, les platges com les de Portbou, Llança o Roses s’ompliran de fogueres i festa per a donar la benvinguda a l’estació. En Ester Estilista volem que ho gaudisques, però que la teua cabellera no pague per això. Per això, perquè gaudixes les vacances, et portem una guia dels tractaments ideals per al cabell aquest estiu. Vius prop de Figueres? Acosta’t i nosaltres cuidarem del teu pèl.

El primer, recorda aquestes pautes

Abans de recomanar-te els tractaments ideals per al cabell aquest estiu, volem compartir amb tu una sèrie de pautes que segur que t’ajudaran a previndre grans danys a la teua cabellera. Es tracta d’una sèrie de trucs fàcils de seguir i que sempre funcionen en aquests mesos de calor.

Posa-li barreres al sol

De la mateixa manera que sempre recomanem que evites les fonts de calor potents, amb l’estiu passa el mateix. Sabem que t’encanta gaudir del carrer durant els dies estivals.Aixií i tot has de saber que l’exposició prolongada a la llum solar pot alterar la teua coloració i deshidratar la fibra del teu cabell. El millor, posa una barrera i el sol. Mocadors, gorres o barrets són ideals per a protegir-la i a més són un complement ideal per a un look actual i de tendència.

Banya’t abans de banyar-te

Que valga la redundància!!! Sembla una ximpleria però és molt important que banyes el teu cabell amb aigua corrent abans de donar-te un bany a la platja o en la piscina. L’aigua d’aquests llocs conté clor i altres productes químics, en el cas de la piscina, o sal i altres components si et banyes a la platja. El cabell en ser porós absorbeix aqueix aigua. Però si ho banyes bé abans la teua cabellera absorbirà l’aigua corrent primer amb el que dificultarà que es retinga l’aigua de la piscina i la mar.

Alimenta el teu cabell des de l’estómac

Una dieta equilibrada és ideal per a la salut del nostre cos… i del nostre cabell. Hi ha molts aliments que t’ajudaran a enfortir i nodrir la teua cabellera, i més, durant l’estiu quan tant pateix. Aliments rics en vitamines A, C i E són ideals per a contribuir a la hidratació del cabell i ajuden a preservar el teu color (natural). D’altra banda, els menjars rics en proteïnes, com les carns magres o la quinoa, ajudaran a millorar la qualitat i textura del nostre cabell.

Els tractaments ideals per al cabell aquest estiu

Segueix aquestes rutines que t’hem comptat i veuràs com els resultats són consistents. Però a més, l’equip d’Ester estilistes també pot ajudar-te a aconseguir la cabellera perfecta, amb els tractaments ideals per al cabell aquest estiu. Vols conéixer-los? Perquè continua llegint!!

Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida de Ester estilista (@esterestilistaa)

Tractament per al cuir cabellut

Un dels grans oblidats quan parlem del nostre cabell és la pell que el sosté, el cuir cabellut. Els agents externs del vent o l’aigua de la platja o la piscina poden alterar-lo i crear anomalies com a picors, caspa o excés de greix. per això, un dels tractament ideals per al cabell durant l’estiu, i dels més demandos, és el nostre tractament DERMAL EXTRA BALM.

Tractament GOA ORGANICS Sublim 10.31

Un dels tractaments que han revolucionat la Perruqueria actual en els últims temps, i que Ester Estilistas t’ofereix en exclusiva per a la zona de Figueres, és el tractament reconstructor de GOA ORGANICS. Sublime 10.31 és un altre dels tractaments ideals per al cabell a l’estiu ja que té una doble funció: previndre la deterioració del cabell (pel seu potent efecte nutrient) o recuperar la cabellera danyada si no has pogut cuidar-la com cal, gràcies als seus components.

Els teus productes professionals

Com ho sents! A més del nostre treball professional, que realitzes un manteniment adequat i constant a casa també és un tractament ideal per al teu cabell aquest estiu. Amb això no sols reduiràs el mal patit típic d’aquests mesos sinó que, a més, prolongaràs els efectes dels tractaments que et realitzem. En Ester Estilistas comptem amb tota la gamma de productes haircare de Professional by Fama sinó també amb un equip expert que t’aconsellarà segons les teues autèntiques necessitats.

Esperem que aquest article t’haja servit a tí tant com ens ha agradat a nosaltres explicar-lo. Recorda, que això és només un resum del que podem fer per tu i que si tens qualsevol dubte, pots contactar amb el nostre equip i t’informarem sense compromís. T’estarem esperant. Feliç Estiu 2022!!


TRUCAN’S