Cuidar el teu cabell a la tardor

Si bé encara estem gaudint de temperatures agradables, la tardor avança a poc a poc. Les primeres hores del matí i quan fosqueja comencem a notar que el clima està canviant. El nostre cabell també el nota i sense que el notem comença a ressentir-se pels canvis de temperatura i altres efectes climatològics. Per això, el millor és prevenir aquests efectes i preparar-se per als pròxims mesos. En Ester Estilista, la teva perruqueria a Figueres, volem ajudar-te i et portem alguns consells per a cuidar el teu cabell a la tardor.

Principals anomalies

Durant aquesta estació són diverses les anomalies que poden afectar la teva melena i ens demostren per què és necessari cuidar el teu cabell a la tardor. Aquestes alteracions les trobem, sobretot, en el cuir cabellut, però l’acció del clima pot afectar el nostre cabell, de la mateixa manera.

Caiguda estacional

Es tracta, sense dubte, del principal problema que ens reporten els nostres clients durant aquesta època de l’any. En la nostra perruqueria de Figueres, són moltes les persones que pateixen aquesta anomalia. La caiguda estacional és part del cicle del cabell i es produeix a conseqüència del període de renovació que sofreix el nostre pèl. No obstant això, és aconsellable ajudar el teu organisme a suportar els seus efectes i a enfortir el teu cabell per a mantenir controlada la caiguda.

Caspa i descamació

Altra de les anomalies que més animen a cuidar el teu cabell a la tardor és l’aparició de la caspa. Es tracta d’un problema que apareix en el nostre cuir cabellut i que afecta estèticament la nostra imatge. Els canvis bruscos de temperatura, el vent i l’ús de gorres i similars poden ajudar al fet que es generi aquesta descamació.

Excés de greix

L’excés de greix en el nostre cabell també apareix durant la tardor. Encara que no ho sembli es tracta d’una reacció similar a la caspa, encara que en lloc d’assecar-se, les nostres glàndules sebàcies segreguen més grassa. La falta d’hores de sol i aire lliure, unides a una menor freqüència de rentades poden generar aquesta anomalia. NO es tracta d’un efecte de la falta d’higiene, sinó que és una conseqüència natural d’una certa mena de metabolismes. Per això, el millor és ajudar les nostres glàndules a equilibrar-se.

En Ester Estilista t'ajudem a cuidar el teu cabell a la tardor

No és necessari buscar ajuda fora de Figueres per a tractar les anomalies típiques de la tardor. En Ester Estilista t’ajudem a cuidar el teu cabell a la tardor. El nostre equip té una gran experiència en la cura capil·lar dels nostres clients i disposem de les eines més innovadores per als teus problemes de cabell. Gràcies a la nostra aliança amb Professional by Fama comptem amb els tractaments adequats per a cuidar el teu cabell a la tardor.

Les nostres solucions

La línia REINFORCE i les nostres cures t’ajudaran a millorar la microcirculació del cuir cabellut, a estimular el metabolisme cel·lular i a promoure el creixement de la microbiota del cuir cabellut. Tres accions indispensables per a enfortir el teu cabell i ajudar al fet que aquest creixi més fort i sa.

Si notes un augment en la quantitat de caspa durant aquesta tardor, el nostre tractament RESTORE és la solució. Els seus principis actius actuen sobre el cuir cabellut i l’hidraten, reduint la sequedat, mentre que estimulen la barrera natural de la pell i l’enforteixen, protegint-te dels fongs i bacteris que intervenen en el procés de descamació i caspa.

Si has notat un augment de la segregació de greix en el teu cabell, el nostre tractament RECOVERY és ideal per a cuidar el teu cabell a la tardor. Un clima com el de Figueres, amb més humitat de l’habitual, pot influir en l’aparició del seu en el nostre cabell. Per això és important controlar les glàndules del nostre cuir cabellut. Amb aquest tractament reduirem el greix i ajudarem a controlar la proliferació cel·lular.

A més, comptem amb l’última tecnologia en oxigenoteràpia. Es tracta d’un procés que ens ajuda a accelerar els efectes dels nostres tractaments i al fet que el seu efecte sigui més potent i durador. Descobreix com pot ajudar-te l’última técnología en Perruqueria sense sortir de Figueres i els seus voltants.

Cuidar el teu cabell a la tardor, des de casa

A més de la nostra ajuda, tu també pots seguir aquests consells per a cuidar el teu cabell a la tardor i ajudar a potenciar els resultats del nostre tractaments. Es tracta de senzilles pautes que pots seguir i que no faran més que sumar als efectes que aconsegueixis amb un bon tractament professional.

El primer és ajudar al teu organisme des de dins. Per això una correcta alimentació t’ajudarà a prevenir i combatre totes les anomalies de les quals hem parlat en aquest article. Consumir aliments que continguin àcids grassos, vitamines A,B C i E i minerals com el ferro i el zinc, són imprescindibles perquè el teu metabolisme ajudi el teu cabell a superar els problemes tardorencs.

D’altra banda, hi ha una sèrie de rutines que t’ajudaran a cuidar el teu cabell a la tardor. La primera és que utilitzis un bon raspall amb truges naturals. Aquest tipus d’eines t’ajudaran a eliminar restes i agents externs del teu cuir cabellut, mentre cuiden que no es faci fallida el teu cabell i potencien el reg sanguini (imprescindible per a gaudir d’un cabell sa).

Finalment, també pots crear la teva pròpia experiència spa a la teva casa. Almenys una vegada a la setmana, pren-te uns 30 o 40 minuts per a crear la teva rutina de rentada amb xampú i condicionador i un suau massatge amb mascarilla (que deixaràs actuar almenys 10 minuts). Tot amb un toc de ciris perfumats i música relaxant. Crear moments de desconnexió i aparcar l’estrès mentre cuides del teu cabell té grans beneficis per a la teva cabellera i per a la teva salut.

Esperem que amb aquesta informació aconsegueixis cuidar el teu cabell a la tardor i preparar-lo per a l’hivern que ve. Com sempre, l’equip d’Ester Estilista t’estarà esperant en la seva Perruqueria a Figueres per a ajudar-te a aconseguir un cabell sa i un look perfecte per a tu. Si tens qualsevol dubte no t’ho pensis i contacta amb nosaltres. Fins aviat!